«Το Τελλόγλειο μιλάει…» κάθε Τρίτη στο Δημοτικό Εθελοντικό Ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης 100,6 fm σε μια ωριαία εκπομπή στις 4 το απόγευμα.
 
Το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. ανταποκρινόμενο στο προσκλητήριο της Δημοτικής Εταιρείας Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας (ΔΕΠΘΕ) του Δήμου Θεσσαλονίκης για την παραχώρηση της συχνότητας fm100,6 στους πολίτες και τους φορείς της πόλης, ανέλαβε την εθελοντική κι ερασιτεχνική δημιουργία της εκπομπής, παρουσιάζοντας άμεσα, σε πρώτο πρόσωπο τις δράσεις του στον πολιτισμό και την εκπαίδευση.

«Το Τελλόγλειο μιλάει….» -είναι κι ο τίτλος της εκπομπής, από σήμερα στους 100,6 fm. Συντονιστείτε για να ακούσετε το πρόγραμμα των εκθέσεων, των παράλληλων εκδηλώσεων, αλλά των επικείμενων δράσεων του Μουσείου στη Θεσσαλονίκη, τη συνεργασία του με άλλους φορείς της πόλης, της ευρύτερης περιοχής αλλά και του εξωτερικού.

Σήμερα στο στούντιο του Δημοτικού Εθελοντικού Ραδιοφώνου 100,6 fm, η Αλεξάνδρα Γουλάκη – Βουτυρά, καθηγήτρια του ΑΠΘ και Γενική Γραμματέας του Δ. Σ. του Τελλογλείου κι ο Ιστορικός της Τέχνης, δρ Παναγιώτης Μπίκας, μιλούν για το Τελλόγλειο στην εκπαιδευτικό Ελένη Μπούσια. Μαζί τους η Ελένη Χρονοπούλου (φωνή) κι ο Γιώργος Γούσιος (κιθάρα) ερμηνεύουν κομμάτια ισπανικής μουσικής, μέρος της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο Τελλόγλειο.

ΜΟΥΣΕΙΑ

Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης
Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού
Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης
Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης
Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ.

ΜΑΖΙ ΜΑΣ ONLINE

Έχουμε 498 επισκέπτες συνδεδεμένους