Εορταστική μουσική συναυλία στο Τελλόγλειο από τους βραβευμένους του «Bachauer-Junior» , την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011, στις 7 το βράδυ.
Συνδιοργανώνεται από το Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Bachauer και το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ.

Με μια εορταστική μουσική συναυλία στο Τελλόγλειο από τους βραβευμένους υποτρόφους ολοκληρώνεται το ειδικό πρόγραμμα  υποτροφιών «Bachauer-Junior» για μουσικούς έως 18 ετών..

Η συναυλία θα δοθεί την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011, στις 7 το βράδυ, και συνδιοργανώνεται από το Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Bachauer και το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ.

bachauer ginaΣημειώνεται πως παράλληλα με τις ετήσιες υποτροφίες για νέους Έλληνες μουσικούς που σπουδάζουν στο εξωτερικό, για δεύτερη συνεχή χρονιά το Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Bachauer υλοποιεί το ειδικό πρόγραμμα υποτροφιών «Bachauer-Junior». Έτσι, μετά από πολύωρες ακροάσεις που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη άνοιξη στην Πάτρα και τη Θεσσαλονίκη, επιλέχθηκαν εννέα νέοι μουσικοί, ερμηνευτές διαφόρων οργάνων, οι οποίοι βραβεύονται και συμμετέχουν στις δύο εορταστικές συναυλίες. Η πρώτη θα δοθεί στην Αθήνα, στις 19 Δεκεμβρίου, στις 7 το βράδυ, στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (Σαρόγλειο, Ρηγίλλης 1).

Το Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Bachauer, που ιδρύθηκε το 1979,  έχει θέσει ως βασικούς του σκοπούς, πρώτο να  διατηρήσει με κάθε δυνατό μέσο ζωντανή τη μνήμη της αξέχαστης σολίστ του πιάνου Gina Bachauer και δεύτερο, να υποστηρίξει με κάθε τρόπο τους προικισμένους νέους μουσικούς. H Gina Bachauer υπήρξε προσωπικότητα διεθνούς κύρους. Υποδειγματική μουσικός που πρόσφερε βαθιά ικανοποίηση σε όσους την άκουσαν σε ρεσιτάλ και συναυλίες ή σε όσους μαθήτευσαν κοντά της.

 

Με μια εορταστική μουσική συναυλία στο Τελλόγλειο από τους βραβευμένους υποτρόφους ολοκληρώνεται το ειδικό πρόγραμμα  υποτροφιών «Bachauer-Junior» για μουσικούς έως 18 ετών..

Η συναυλία θα δοθεί την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011, στις 7 το βράδυ, και συνδιοργανώνεται από το Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Bachauer και το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. 

 

Σημειώνεται πως παράλληλα με τις ετήσιες υποτροφίες για νέους Έλληνες μουσικούς που σπουδάζουν στο εξωτερικό, για δεύτερη συνεχή χρονιά το Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Bachauer υλοποιεί το ειδικό πρόγραμμα υποτροφιών «Bachauer-Junior». Έτσι, μετά από πολύωρες ακροάσεις που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη άνοιξη στην Πάτρα και τη Θεσσαλονίκη, επιλέχθηκαν εννέα νέοι μουσικοί, ερμηνευτές διαφόρων οργάνων, οι οποίοι βραβεύονται και συμμετέχουν στις δύο εορταστικές συναυλίες. Η πρώτη θα δοθεί στην Αθήνα, στις 19 Δεκεμβρίου, στις 7 το βράδυ, στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (Σαρόγλειο, Ρηγίλλης 1).

 

Το Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Bachauer, που ιδρύθηκε το 1979,  έχει θέσει ως βασικούς του σκοπούς, πρώτο να  διατηρήσει με κάθε δυνατό μέσο ζωντανή τη μνήμη της αξέχαστης σολίστ του πιάνου Gina Bachauer και δεύτερο, να υποστηρίξει με κάθε τρόπο τους προικισμένους νέους μουσικούς. H Gina Bachauer υπήρξε προσωπικότητα διεθνούς κύρους. Υποδειγματική μουσικός που πρόσφερε βαθιά ικανοποίηση σε όσους την άκουσαν σε ρεσιτάλ και συναυλίες ή σε όσους μαθήτευσαν κοντά της.

ΜΟΥΣΕΙΑ

Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης
Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού
Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης
Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης
Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ.

ΜΑΖΙ ΜΑΣ ONLINE

Έχουμε 680 επισκέπτες συνδεδεμένους